Održan seminar za suce

14.1.2017. godine u poslovnom centru Almeria u organizaciji Odbora sudaca Hrvatskog konjičkog saveza održan je edukativni seminar za suce kojem je prisustvovao ukupno 21 sudac iz disciplina preponskog, dresurnog, zaprežnog i daljinskog jahanja.

Edukativni seminar organiziran je temeljem godišnjeg plana rada Hrvatskog konjičkog saveza u dijelu edukativnih aktivnosti s ciljem nadograđivanja znanja, razmjene iskustava u protekloj sezoni te konstruktivnim prijedlozima za poboljšanje suđenja u nadolazećoj sezoni.

Seminar je održan u interaktivnoj interdisciplinarnoj atmosferi s aktivnim uključivanjem sudionika, otvorene komunikacije i konstruktivnim prijedlozima za podizanje kvalitete rada sudačke organizacije te nadogradnje znanja i sposobnosti sudaca HKS-a.

Posebno zahvalu zaslužuju predavači ( Zvjezdana Klarić, Sanja Olujić, Branko Kovačić, Tihana Brlas, Mladen Brezić, Ivana Ljubić, Jasminka Pirš Petraković, Domagoj Katić) koji su multimedijalnim prezentacijama pokrili problematiku suđenja svoje discipline te sudionicima omogućili izravan uvid u problematiku suđenja.

L.I.