Uspjeh hrvatskih jahača u Magna Racinu

Na nacionalnom turniru u austrijskom konjičkom centru Magna Racino održanom ovaj vikend (10.-12. ožujka 2017. godine) hrvatski natjecatelji su u jakoj konkurenciji natjecatelja iz europskih zemalja osvojili značajan broj plasmana.

Josipa Koletić članica KK Mirnovec je s grlom TUSCANY MAIL osvojila prvo mjesto u utakmici visine 1,25 m održanoj 11. ožujka 2017. godine, s grlom LAYOS osvojila je treće mjesto u utakmici visine 1,25 m održanoj 12.03.2017. godine i odlično treće mjesto u utakmici visine 1,30 m održanoj 12. ožujka 2017. godine.

Eva Golubiček i grlo BALOU D’ACORD osvojile su izvanredno drugo mjesto u zadnjoj utakmici turnira visine 1,30 m.

Nina Madirazza (KK Karoca) i GRAPA VAN CONYNENBERG osvojili su treće mjesto u utakmici visine 1,30 m održanoj 11. ožujka 2017. godine, u istoj utakmici Filip Jadrijević (KK Karoca) i DAVITA plasirali su se na sedmo mjesto.

Sanja Ostović iz KK Trajbar Team i grlo CASHIER osvojili su prvo mjesto u utakmici visine 1,15 m održanoj 11. ožujka 2017. godine i treće mjesto u utakmici visine 1,20 m održanoj 12. ožujka 2017. godine.

Nuša Olajoš i Antigua Beach (KK Zagreb) plasirale su se na sedmo mjesto u svom prvom nastupu u utakmici visine 1,10 m.

Piše: Antun Baković