Uvjeti korištenja web stranica Hrvatskog konjičkog saveza

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.konjicki-savez.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Hrvatskog konjičkog saveza (dalje HKS) ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu HKS-u ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. HKS se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Ove web stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. HKS nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Sesijski kolačić postavlja se na računalo korisnika web stranica www.konjicki-savez.hr samo za vrijeme trajanja njegovog posjeta ovim web stranicama te se korisniku na taj način omogućuje da se učinkovitije služi web stranicama www.konjicki-savez.hr i automatski istječe kada zatvori svoj preglednik. Osim toga, web stranice www.konjicki-savez.hr prate statističku posjećenost isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica na tržištu i pritom se koristi usluga treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika web stranica www.konjicki-savez.hr u vezi s regulacijom kolačića koji su za isto nužni, dostupne su na: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html. Web stranice www.konjicki-savez.hr također koriste kolačiće u svrhu oglašavanja vlastitih usluga i proizvoda te usluga i proizvoda svojih partnera koji bi korisnika web stranica www.konjicki-savez.hr mogli zanimati. Prikazivanje oglasa koje korisniku web stranica www.konjicki-savez.hr dostavlja HKS ili partner omogućuje se putem kolačića koje HKS-ov poslužitelj, odnosno treća strana može postaviti u web-preglednik korisnika.

HKS se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica. HKS može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi HKS-u. HKS će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga HKS-a na zadovoljstvo korisnika. HKS se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

HKS zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

HKS zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni. Izmjene ovih uvjeta korištenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na web stranicama www.konjicki-savez.hr.

Ovi Uvjeti korištenja su važeći od 11. kolovoza 2015. godine te su trajni do obavijesti o izmjeni.