In memoriam - Zrinka Bilen (1971. - 2021.)
Nakon duge i teške bolesti preminula Zrinka Bilen


title


Napustila nas je naša trenerica i sutkinja daljinskog jahanja, vrsna natjecateljica (3. mjesto na Balkanskom prvenstvu 2016., 1. mjesto na 100 km u Garčinu 2016., 2. mjesto na 108 km u Čazmi 2012.), predsjednica odbora za daljinsko jahanje (2017.-2020.), a prije svega iskrena, suosjećajna i inspirativna prijateljica.

Draga Zrinka, tvoja strastvena predanost konjičkom sportu i daljinskom jahanju, tvoja beskrajna inicijativa, borbenost i upornost ostaju u našim srcima i našim nastojanjima da koračamo tvojim putevima te ispunimo sve planove i nade koje si nesebično davala svima, i u najtežim trenucima svoje bolesti. Nemoguće je nadomjestiti tvoju srčanu i altruističku osobnost, zato ostani s nama na pašnjacima i terenima, na treninzima i natjecanjima te nas bodri sve i dalje svojim idejama koje su unaprijedile disciplinu daljinskog jahanja i omogućile da bude prepoznata i cijenjena.

Za sav tvoj izniman doprinos našem sportu i za sav žar koji si prenijela u naša srca, neizmjerna ti hvala.


„Božanske žene, sva ljepota svijeta i lavska gordost, i plahota srne, kroz vaše čari uzvišene cvjeta u plave dane, i u noći crne.“, Tin Ujević