Sjajni rezultati naših enduraša na natjecanju u Šamorinu!
 

Ovog vikenda 12.-14.4.2019. u slovačkom Šamorinu čak  8 hrvatskih jahaćih parova sudjelovalo je na utrkama 160, 120 i 80 km.
Na utrci CEI3* 160 km iz KK Magušar  sjajan Bojan Lipovac sa konjem Thor osvojio je 2. mjesto. Na istoj utrci sudjelovala je  Laura Šapić na konju Frula iz KK Vinia koje su nakon drugog kruga na zahtjev jahačice odustale od daljnjeg natjecanja zbog neoubičajenih performansi  konja i procjene jahačice da bi daljnje natjecanje moglo ugroziti zdravlje konja.

Na utrci CEI2* 120 km sudjelovala je Olesja Wirnsberger sa konjem  Amurath Csillagtanc iz KK Hrvatski Sokol Vukovije  koja na žalost nije uspjela završiti utrku. Na istoj utrci u juniorskoj kategoriji CEIY2* 120 km sudjelovala je Nina Fakina sa konjem Sauron iz KK Vinia  i osvojila sjajno 3. mjesto.

Istoga dana na utrci CEIY1* 80 km sudjelovala je Tea Vitina sa konjem Lara iz KK Hrvatski Sokol Vukovije koja nije uspjela završiti utrku.

U nedjelju 14.4. na utrci CEI1*80 km nastupila su tri jahaća para i sva tri uspješno i to: Ivan Vodogazec sa konjem Shogun iz KK Vinia , Sanja Toth sa konjem  Orjentacija i Aneta Toth sa konjem Denally iz KK Hrvatski Sokol Vukovije i time stekli svoju prvu zvjezdicu .

Svima još jednom velike čestitke i uspješan nastavak sezone!